Iedereen loopt op momenten tegen grenzen aan. Je wilt wel, maar het kan even niet. Je weet even niet hoe. Je hebt net dat duwtje in je rug nodig of wilt gewoon even sparren met iemand, die zonder oordeel volledige aandacht voor je heeft.

Altijd met een spiegel. En altijd met een doel. Waar wil je naartoe, welke drempels ga je nemen en hoe kan ik jou daarbij helpen? Dat is het begin van elk coachingstraject.

En dat op een comfortabele en plezierige wijze. Je kunt problemen groot maken, ontkennen OF je kunt ze oplossen (ook al is dat niet altijd eenvoudig). Mijn overtuiging is dat als je begint met werken aan oplossingen, er al snel een positieve energie vrijkomt. Deze energie kun je gebruiken om meer oplossingen te creëren en om plezier te hebben. Mijn inzet zal altijd zijn om problemen licht en overzichtelijk te houden. Jij hebt er niets aan als ik jouw problemen nog zwaarder ga maken dan ze al zijn.

Het resultaat is dat je na een aantal sessies al begint met oplossen, energie creëert en plezier gaat beleven. In de coaching, maar ook in je leven.

 

Maak direct een afspraak