Mijn naam is Jeannette Portillo, Venezolaanse van geboorte en getogen in Katwijk aan Zee.

Bijna 25 jaar ben ik leidinggevende geweest in de zorg voor verstandelijke gehandicapten en de kinderopvang. Op beide plekken ben ik verantwoordelijk geweest voor de aansturing van grote teams met veel mensen.

In positieve en negatieve tijden, van saneringen tot fusies, incluis ontslagrondes. Hiervan heb ik geleerd om in de meest moeilijke omstandigheden in contact te blijven met mensen. Ze altijd serieus te nemen en duidelijk en eerlijk tegen ze te zijn.  Met een punt op de horizon is er hoop, richting en ruimte om te bewegen naar dat punt en ben je in staat om belangrijke beslissingen te nemen en te ontdekken waarop jijzelf invloed hebt.

Ik ben opgeleid als coach (Schouten en Nelissen, Europees instituut de Baak, de Groeifabriek en “Nooit Meer Burn-out” bij Roelands coaching. Daarbij ben ik gediplomeerd sportmasseur en gecertificeerd instructeur bij het outdoor leadership programma te Mallorca (Pole4.nl).

Daarnaast ben ik sportfanaat; ik doe aan hardlopen, trailrunning en fitness.

Neem contact met mij op